امروز سه شنبه 06 تیر 1396
ساعت 03:03:13
خانه آرشیو پیوندها جستجو درباره ما ارتباط با ما تبلیغات RSS

صفحه نخست

هنری

گفتگو

فرهنگی

اقتصادی

حوادث

سیاسی

علمی

اجتماعی

ورزشی


آخرین اخبار
چاپ

کد خبر : 36508

تاریخ انتشار : 26/03/1396 - 10:14

تعطیلی نیمی از واحدهای دارای پروانه غذایی در مازندران

رییس انجمن غذایی و دارویی مازندران از تعطیلی نیمی از واحدهای دارای پروانه غذایی در استان خبرداد.

به گزارش جویباران، اسماعیل خاتمی مقدم در نشست هم اندیشی و بررسی مشکلات و مسائل واحدهای تولیدی غذایی شهرستان های بابل، بابلسر، قائم شهر و سوادکوه گفت: به اذعان مدیران، انجمن غذایی و دارویی استان بر مبنای دانایی محوری حرکت می کند و جزو علمی ترین و فعال ترین تشکل های صنعتی استان محسوب می شود و خوشبختانه کرسی انجمن در 5 دستگاه تخصصی و نظارتی استان شامل سازمان صمت، معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی، استاندارد، جهاد کشاورزی و دامپزشکی قوی و موثر است که همین اعتماد باعث هم افزایی، تعامل بیشتر و پیشبرد امور می شود.

خاتمی مقدم افزود: بانک اطلاعات صنعت غذای استان جامع ترین و تخصصی ترین آمار و اطلاعات صنایع غذایی استان بشمار می آید که توسط انجمن تدوین و منتشر شد و بر اساس ارزیابی این اطلاعات می توان اعلام کرد حدود نیمی از واحدهای که تاکنون از هر دو سازمان صمت و جهاد کشاورزی استان پروانه بهره برداری گرفتند تعطیل شدند. همچنین با ارزیابی این بانک آماری برداشت می شود حدود 60 درصد کل پروانه های بهره برداری واحدهای غذایی از سوی سازمان صمت صادر و بیشترین اشتغال نیز در این واحدها اتفاق افتاد.
خاتمی مقدم با بیان اینکه با بررسی های به عمل آمده می توان عنوان کرد که عمده کارخانجات غذایی استان زیان ده هستند و بهره وری در این بخش نیز به حد مطلوب نرسیده است، خاطرنشان کرد: 8 درصد محصولات غذایی کشور به جز از آب معدنی از سوی استان مازندران تامین می شود.
 خاتمی مقدم سپس به مشکلات و موانع اشاره و اظهار کرد: ما به التفات قیمت از در کارخانه تا قیمت مصرف کننده تولیدات صنایع غذایی تا حدود 50 درصد است که می توان دریافت بیشتر سود را عملاً عوامل بازار توزیع می برند به ویژه آن که تعدد فروشگاه ها، هزینه توزیع را به شدت افزایش داده است.
وی ادامه داد: توجه و اعتماد به شایعات آن هم در فضای گسترده مجازی در کشور است و متاسفانه گفتار غیرواقعی و غیرکارشناسی برخی مسئولین مزید بر علت شده و ضرر و زیان های هنگفتی را تاکنون به صنعت غذا وارد ساخت البته که طریق دستگاه های قضایی پیگیر این موضوع هستیم؛ گرچه این مباحث به همراه باورهای ناصحیح شهروندان به این صنعت صدمه وارد کرده است.
رییس انجمن غذایی استان انتزاع صنعت تبدیلی از وزارت صمت و واگذاری آن به وزارت جهاد کشاورزی را اشتباهی استراتژیک خواند.
وی از پیگیری حذف لیبل ها(برچسب قیمت ها) که وجود آن در هیچ کجای دنیا مرسوم نیست خبر داد و در ادامه خواستار تجدیدنظر در استراتژی صادرات تولیدات غذایی با ارزش افزوده بالا در کشور شد.

منبع : ایسنا
دیدگاه شما در مورد : تعطیلی نیمی از واحدهای دارای پروانه غذایی در مازندران

تعطیلی نیمی از واحدهای دارای پروانه غذایی در مازندران

  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
RSS
خانه | آرشیو | پیوندها | جستجو | درباره ما | ارتباط با ما | تبلیغات | RSS