امروز دوشنبه 27 آذر 1396
ساعت 01:06:29
خانه آرشیو پیوندها جستجو درباره ما ارتباط با ما تبلیغات RSS

صفحه نخست

هنری

گفتگو

فرهنگی

اقتصادی

حوادث

سیاسی

علمی

اجتماعی

ورزشی


آخرین اخبار
چاپ

کد خبر : 36212

تاریخ انتشار : 08/03/1396 - 09:31

زولبیا و بامیه از کی مُد شد؟

برای تهیه این شیرینی پر طرفدار شکر، گلاب، زعفران، نشاسته، آرد و روغن پای ثابت لیست مواد اولیه هستند و بسیاری از پزشکان نیز به دلیل اشباع این شیرینی از مواد مضر!! با آن مخالفند و روزه داران را توصیه به استفاده از مواد قندی طبیعی مانند خرما می‌کنند.

به گزارش جویباران،برای تهیه این شیرینی پر طرفدار شکر، گلاب، زعفران، نشاسته، آرد و روغن پای ثابت لیست مواد اولیه هستند و بسیاری از پزشکان نیز به دلیل اشباع این شیرینی از مواد مضر!! با آن مخالفند و روزه داران را توصیه به استفاده از مواد قندی طبیعی مانند خرما می‌کنند.


برای این شیرینی دلچسب تاریخ کاملاً مستدلی وجود ندارد، اما آنگونه که روایت شده این ماده غذایی خوشمزه از دوران ناصرالدین شاه قاجار رواج پیدا کرده و در تاریخ ناصری بیان گردیده که هدیه‌ای به جانب ذات شکم پرور همایونی بوده است!


با توجه به اینکه در زمان قدیم در برخی از نقاط کشور مواد شیرین همچون کشمش و خرما موجود نبوده و ایضاً خراب شدن آنها بدلیل بُعد مسافت را بدنبال داشته، تهیه و مصرف زولبیا و بامیه رواج یافته است. 
 
 
 
منبع : جام جم
دیدگاه شما در مورد : زولبیا و بامیه از کی مُد شد؟

زولبیا و بامیه از کی مُد شد؟

 

  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
RSS
خانه | آرشیو | پیوندها | جستجو | درباره ما | ارتباط با ما | تبلیغات | RSS