امروز شنبه 20 آذر 1395
ساعت 21:59:12
خانه آرشیو پیوندها جستجو درباره ما ارتباط با ما تبلیغات RSS

صفحه نخست

هنری

گفتگو

فرهنگی

اقتصادی

حوادث

سیاسی

علمی

اجتماعی

ورزشی


آخرین اخبار
چاپ

کد خبر : 30999

تاریخ انتشار : 15/06/1395 - 08:47

شواهد جدید دانشمندان از کشف مزه ششم

به گزارش خبرنگار جویباران،دانشمندان شواهدی دال بر توانایی انسان در احساس مزه ششم کشف کرده اند.

یافته جدید دانشمندان گویای آن است که انسان می تواند ششمین مزه را که با غذاهای غنی از کربوهیدرات در ارتباط است احساس کند.

انسان به طور کلی توانایی احساس ۵ مزه شور، شیرین، تلخ، ترش و ملس را دارد و حالا با کشف این مزه، نه تنها فهرست موجود کامل تر می شود بلکه حالا دانشمندان توضیحی مناسب برای علاقه ذاتی انسان به غذاهای حاوی نشاسته پیدا کرده اند.

جویون لیم از دانشگاه ارگان که بار اصلی این پروژه بر دوش وی بوده می گوید: فکر می کنم با این کشف جدید بتوانیم درباره علاقه افراد به کربوهیدراتهای پیچیده صحبت کنیم.

این محقق ادامه می دهد: احساس شیرینی با خوردن اندکی از مواد غذایی شیرین به راحتی صورت می گیرد. اما اگر در برابرتان شکلات و نان قرار دهند احتمالا مقدار کمی شکلات خورده و در عوض حجم بیشتری از نان را مصرف می کنید.

محققان در این بررسی از ۲۲ داوطلب استفاده کردند. آنها محلولهای مختلفی که حاوی سطوح متنوعی از کربوهیدارتها بود را در اختیار این افراد قرار دادند. در ادامه از داوطلبان خواسته شد ضمن مزه کردن این محلولها، آنها را مورد ارزیابی قرار دهند.

در نهایت مشخص شد داوطلبان متوجه مزه جدید نشاسته ای شده اند. آسیایی ها می گویند که شبیه مزه برنج است حال آنکه ساکنان منطقه قفقاز آن را شبیه مزه برنج یا پاستا عنوان می کنند. حتی برخی می گویند که مزه آن شبیه زمانی است که آرد می خوریم.

 

در مرحله بعدی از داوطلبان خواسته شد همراه با این مواد، ترکیب مخصوصی را هم مصرف کنند که دریافت کننده زبانی را که مسؤل درک شیرینی هستند از کار می اندازد. با این حال باز هم آنها از درک مزه جدید نشاسته مانندی خبر دادند تا بدین ترتیب دانشمندان را از کشف جدیدشان مطمئن کرده باشند.
منبع : مهر
دیدگاه شما در مورد : شواهد جدید دانشمندان از کشف مزه ششم

شواهد جدید دانشمندان از کشف مزه ششم

 

  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
RSS
خانه | آرشیو | پیوندها | جستجو | درباره ما | ارتباط با ما | تبلیغات | RSS