امروز دوشنبه 15 آذر 1395
ساعت 07:56:04
خانه آرشیو پیوندها جستجو درباره ما ارتباط با ما تبلیغات RSS

صفحه نخست

هنری

گفتگو

فرهنگی

اقتصادی

حوادث

سیاسی

علمی

اجتماعی

ورزشی


آخرین اخبار
چاپ

کد خبر : 21938

تاریخ انتشار : 17/04/1394 - 17:04

تولید سالانه 35 هزار تن پیاز در مازندران

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: سالانه 35 هزار تن پیاز از زمین های کشاورزی مازندران تولید می شود.

جویباران ـ

به گزارش بلاغ،

 

عزیزاله شهیدی فر در نخستین برداشت پیاز در شهرستان میاندورود اظهار کرد: بیشترین سطح زیر کشت این محصول در شهرستان های ساری و میاندورود است.

وی ادامه داد: سالانه سه هزار هکتار از زمین های کشاورزی استان به کشت پیاز اختصاص می یابد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه امسال 35 هزار تن پیاز در استان تولید می شود، خاطرنشان کرد: ارزش اقتصادی این محصول سالانه بالغ بر 70 میلیارد تومان است.

شهیدی فر، انبار داری و ماندگاری بالا، خاصیت آشپزخانه ای کاتیلوز (زود پخت و خوش پخت کردن غذا) و عدم استفاده از سموم شیمیایی را از خاصیت های پیاز کشت شده در زمین های کشاورزی استان دانست.

وی با بیان اینکه کشت پیاز به صورت دیم و آبی است، گفت: کشت این محصول بیشتر به صورت دیم است.

گفتنی است این محصول از اواخر پاییز و اوایل دی ماه در زمین های کشاورزی استان کشت و در اوایل تابستان برداشت می شود.

 

/3004

دیدگاه شما در مورد : تولید سالانه 35 هزار تن پیاز در مازندران

تولید سالانه 35 هزار تن پیاز در مازندران

 

  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
RSS
خانه | آرشیو | پیوندها | جستجو | درباره ما | ارتباط با ما | تبلیغات | RSS