امروز پنج شنبه 18 آذر 1395
ساعت 09:32:22
خانه آرشیو پیوندها جستجو درباره ما ارتباط با ما تبلیغات RSS

صفحه نخست

هنری

گفتگو

فرهنگی

اقتصادی

حوادث

سیاسی

علمی

اجتماعی

ورزشی


آخرین اخبار
چاپ

کد خبر : 21360

تاریخ انتشار : 11/04/1394 - 17:42

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2:

125 خبازی استان در فاز اول پایلوت کیفی سازی قرار گرفتند

از آغاز طرح پایلوت ارتقاء کیفیت نان در مازندران تاکنون تعداد 125 واحد خبازی در سطح استان به عنوان پایلوت کیفی سازی نان شناسایی و معرفی شدند.

جویباران ـ

به گزارش بلاغ،مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 با بیان این مطلب اظهار داشت : وضعیت بهداشت محیطی و فردی خبازی ها ، وضعیت ماشین آلات و لوازم نانوایی ها ، امکانات ذخیره سازی و نگهداری آرد ، مهارت شغلی و دانش نیروی انسانی واحدها از مهمترین شاخصه هایی است که در اجرای طرح پایلوت کیفی سازی نان مورد توجه قرار می گیرد.

رمضانعلی ملک ابراز امیدواری کرد : با اجرای طرح پایلوت ارتقاء بخشی کیفیت نان در مازندران که به عنوان یک مدل و الگوی مطلوب برای سایر استانهای کشور می باشد بتوان نان با کیفیت و با مطلوبیت بالا بر سر سفره های مردم قرار داد.

وی افزود: واحدهای خبازی که به عنوان پایلوت معرفی شدند نیروهای انسانی آن از لباس متحدالشکل استفاده می کنند.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 اظهار داشت : بانک ها کمک کنند تا با توجه به اینکه مازندران به عنوان پایلوت ارتقاء کیفیت نان در سطح کشور انتخاب شده است ، تسهیلات لازم و مناسب جهت بهسازی فضای محیطی و دستگاههای تولید نان به واحدهای خبازی ارائه دهند.

ملک تصریح کرد: تمام امکانات استان جهت پایلوت کیفی سازی نان باید بسیج شود و از اعتبارات ملی نیز استفاده کرد.

وی همچنین به اجرایی شدن سامانه حمل یکپارچه و یکسان واحدهای آرد در استان خبر داد./ع

 

/3004

دیدگاه شما در مورد : 125 خبازی استان در فاز اول پایلوت کیفی سازی قرار گرفتند

125 خبازی استان در فاز اول پایلوت کیفی سازی قرار گرفتند

 

  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
RSS
خانه | آرشیو | پیوندها | جستجو | درباره ما | ارتباط با ما | تبلیغات | RSS