امروز دوشنبه 15 آذر 1395
ساعت 03:58:14
خانه آرشیو پیوندها جستجو درباره ما ارتباط با ما تبلیغات RSS

صفحه نخست

هنری

گفتگو

فرهنگی

اقتصادی

حوادث

سیاسی

علمی

اجتماعی

ورزشی


آخرین اخبار
چاپ

کد خبر : 20607

تاریخ انتشار : 04/04/1394 - 08:47

نقش کم خوری بر افزایش طول عمر

به گفته محققان اعتدال در غذا خوردن موجب کاهش کلسترول، عمر طولانی، مبتلا نشدن به بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت می‌شود.

جویباران ـبه گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر،طبق مطالعات دانشمندان آمریکایی کم خوری موجب طول عمر می‌شود؛ آنها در یک مطالعات بسیار جدی نزدیک به ۲۵ سال تحقیقاتی بر روی میمون‌ها انجام دادند.

در این تحقیقات میمون‌ها به دو گروه تقسیم شدند: گروه اول به طور معمول غذا می‌خوردند و گروه دوم مجبور به رعایت رژیم غذایی بودند و ۳۰ درصد کالری کمتر از گروه اول مصرف می کردند.

نتایج این تحقیقات و آزمایشات نشان داد گروه دوم نسبت به گروه اول بیشتر عمر کردند؛ در عوض میمون‌هایی که به طور معمول غذا می‌خوردند خطر مرگ و میر و بیماری‌های قلبی و عروقی در آنها سه برابر بود.

به گفته «روزالین آندرسون» سرپرست تیم مطالعه، «مزایای محدود کردن کالری با کنترل متابولیک مرتبط است و موجب سوخت و ساز بدن در سنین بالا می‌شود؛ در کنترل انرژی و توانایی سلول‌ها و ارگانیسم برای پاسخ به تغییرات زیست محیطی در دوران پیری اثر می‌گذارد حتی در نقاط مختلف بدن تأثیرگذار است مثلاً موجب کاهش سطح رادیکال‌های آزاد و کاهش استرس می‌شود.»

موسسه ملی سالمندان بالتیمور مطالعاتی مشابه روی ۱۲۰ حیوان انجام داد که نتایج مرگ و میر و بیماری و سلامت در حیواناتی که به طور معمول غذا می‌خورند نسبت به حیواناتی که رژیم غذایی داشتند، متفاوت بود؛ حیواناتی که دارای رژیم غذایی بودند دیرتر مبتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت می‌شدند یا اصلا مبتلا نمی‌شدند. در واقع رژیم غذایی در سنین بالا اثر مثبتی روی سوخت و ساز بدن آنان داشت.

 

 

 

 

/3004

دیدگاه شما در مورد : نقش کم خوری بر افزایش طول عمر

نقش کم خوری بر افزایش طول عمر

 

  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
RSS
خانه | آرشیو | پیوندها | جستجو | درباره ما | ارتباط با ما | تبلیغات | RSS