امروز یکشنبه 14 آذر 1395
ساعت 07:25:33
خانه آرشیو پیوندها جستجو درباره ما ارتباط با ما تبلیغات RSS

صفحه نخست

هنری

گفتگو

فرهنگی

اقتصادی

حوادث

سیاسی

علمی

اجتماعی

ورزشی


آخرین اخبار
چاپ

کد خبر : 20547

تاریخ انتشار : 03/04/1394 - 18:34

لزوم رعایت نکات بهداشتی‌ در دادن افطاری ‌

"عباس جوکار"،‌ اظهار کرد: مسئولان هیأت‌ها توجه داشته باشند که نگهداری موادغذایی پخته شده و آماده مصرف در دمای محیط، بیش از 2ساعت مجاز نیست، همچنین عرضه نوشیدنی‌ها وغذاهای داغ باید در ظروف یکبار مصرف گیاهی صورت پذیرد.

جویباران ـبه گزارش بلاغ

معاون اجرایی مرکز بهداشت ملایر تأکید کرد:‌ هیأت‌های مذهبی و هیأت امنای مساجد در سراسر شهرستان نسبت به تهیه و تأمین محیطی سالم و امن برای روزه‌داران تمامی تلاش خود را انجام دهند.


"عباس جوکار"،‌ اظهار کرد: مسئولان هیأت‌ها توجه داشته باشند که نگهداری موادغذایی پخته شده و آماده مصرف در دمای محیط، بیش از 2ساعت مجاز نیست، همچنین عرضه نوشیدنی‌ها وغذاهای داغ باید در ظروف یکبار مصرف گیاهی صورت پذیرد.

وی ‌اظهار کرد: باید توجه به اخذ کارت معاینه پزشکی دستاندرکاران تهیه و توزیع موادغذایی در مساجد و هیأت‌ها، استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی برای توزیع چای و غذاهای گرم و شست‌وشوی مرتب ظروف چندبارمصرف، نظافت سرویس‌های بهداشتی، وجود صابون مایع در محل سرویس‌ها و تأمین کپسول آتش‌نشانی در اولویت فعالیت‌های هیئات مذهبی قرار گیرد.

جوکار ‌ادامه داد: با توجه به رونق گرفتن برخی فعالیت‌های خاص از قبیل تهیه و فروش زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش، حلیم و توزیع نذورات و غذا و برگزاری مجالس افطاری و مراسم احیای شب‌های قدر در مساجد و با توجه به گرم شدن هوا، احتمال شیوع بیماری‌های منتقله از آب و غذا، به ویژه بیماری‌های عفونی روده‌ای در مکان‌هایی که به صورت دسته جمعی غذا تهیه و توزیع می‌شود، افزایش می‌یابد.

معاون اجرایی مرکز بهداشت ملایر‌ گفت: به منظور حفظ سلامت روزه‌داران گرامی و جلوگیری از هرگونه مسمومیت احتمالی لازم است همشهریان از خرید آش، حلیم و سایر موادغذایی ویژه این ماه از دست‌فروشان جداً خودداری کنند.

وی ‌با تأکید بر اینکه مردم باید از واحدهای صنفی دارای مجوز طبخ خرید کنند، ‌افزود: نوع پلاستیکی ظروف یک‌بار مصرف به مرور زمان صدمات جبران‌ناپذیری برسلامت فرد وارد می‌کند.

جوکار خاطرنشان کرد: بازرسان مرکز بهداشت در قالب اکیپ‌های ثابت و سیار و در ساعات اداری و غیراداری نسبت به کنترل بیش از پیش مراکز تهیه آش، حلیم، زولبیا و امثالهم اقدام کرده و با واحدهای صنفی متخلف طبق مقررات رفتار خواهد شد.

وی از همشهریان درخواست کرد: درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را برای رسیدگی با شماره 33348070 مرکز بهداشت ملایر و یا تلفن 1490 در وزارت بهداشت اطلاع‌رسانی کنند./آ
 

 

 

/3004

دیدگاه شما در مورد : لزوم رعایت نکات بهداشتی‌ در دادن افطاری ‌

لزوم رعایت نکات بهداشتی‌ در دادن افطاری ‌

 

  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
RSS
خانه | آرشیو | پیوندها | جستجو | درباره ما | ارتباط با ما | تبلیغات | RSS