امروز شنبه 13 آذر 1395
ساعت 17:11:15
خانه آرشیو پیوندها جستجو درباره ما ارتباط با ما تبلیغات RSS

صفحه نخست

هنری

گفتگو

فرهنگی

اقتصادی

حوادث

سیاسی

علمی

اجتماعی

ورزشی


آخرین اخبار
چاپ

کد خبر : 20518

تاریخ انتشار : 03/04/1394 - 17:55

گذری پای سفره‌های افطار مازندرانی‌ها

مازندرانی‌ها سعی می‌کنند در ماه مبارک رمضان صله رحم را به جای آورده و به فقرا و محرومان و آشنايان افطاری دهند؛ آش دوغ محلی نیز پای ثابت سفره‌های افطار بومیان منطقه است.

جویباران ـبه گزارش بلاغ

حورا، آش دوغ محلی مازندرانی یکی از غذاهای مورد علاقه مردم این منطقه است و در ماه مبارک رمضان نیز مورد استقبال روزه‌داران است.

به گفته افراد بومی؛ مواد اصلی این آش که از دوغ و  برنج است، برای خنک شدن بدن و تأمین آب از دست رفته و هچنین شستشوی سیستم گوارشی توصیه می‌شود.

به همین مناسبت با کمک خانم سلیمانی طرز تهیه آش دوغ محلی را به مخاطبین آموزش دهیم. امیدواریم با درست کردن این آش محلی از آن لذت ببرید و خاصیت سردی این آش درفصل تابستان و ماه‌مبارک‌رمضان برای شما مفید و زینت‌بخش سفره‌های افطارتان باشد.

مواد لازم برای تهیه آش دوغ محلی

دوغ: 3 لیتر

آب: 1 لیتر

سبزی آش دوغ (برگ و ساقه چغندر‌سفید، گشنیز، نعناع): 100 گرم

باقلا خشک یا تازه: 200 گرم

برنج نیم دانه: 2 پیمانه

سیر، نمک و فلفل: به مقدار لازم

****

طرز تهیه آش دوغ محلی

ابتدا باقلا خشک را بعد از آنکه خیس داده شد جداگانه می‌پزیم. برگ و ساقه‌چغندر را بعد از تمیز کردن خرد می‌کنیم و 5 دقیقه روی شعله می‌گذاریم تا بجوشد و نیم‌پز شود.

دوغ و آب را با هم مخلوط کرده و برنج را که ازقبل خیس داده بودیم به دوغ اضافه می‌کنیم سپس چغندر را به همراه سبزیجات معطر به مواد می‌افزائیم.

دوغ را به همراه مواد اضافه شده روی شعله اجاق گاز قرار می‌دهیم و آنقدر هم می‌زنیم تا به جوش بیاید.

نمک ، فلفل، سیر و باقلای پخته شده را اضافه می‌کنیم. شعله را کم می کنیم تا آش جا بیفتد.

* به خاطر داشته باشید که می‌توان سبزیجات را بعد ازجوش آمدن دوغ به آش اضافه کرد.

* توجه کنید از وقتی که دوغ را به مواد اضافه می‌کنید تا چند دقیقه بعد از به‌جوش آمدن آش به هم‌زدن ادامه دهید تا به اصطلاح آش نبرد و برنج و دوغ دانه دانه نشود.

 

آَش دوغ محلی مازندرانی آموزش حورا

 

آَش دوغ محلی مازندرانی آموزش حورا

 

آَش دوغ محلی مازندرانی آموزش حورا

 

آَش دوغ محلی مازندرانی آموزش حورا

 

آَش دوغ محلی مازندرانی آموزش حورا

 

آَش دوغ محلی مازندرانی آموزش حورا

 

آَش دوغ محلی مازندرانی آموزش حورا

/3004

دیدگاه شما در مورد : گذری پای سفره‌های افطار مازندرانی‌ها

گذری پای سفره‌های افطار مازندرانی‌ها

 

  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
RSS
خانه | آرشیو | پیوندها | جستجو | درباره ما | ارتباط با ما | تبلیغات | RSS