امروز جمعه 12 آذر 1395
ساعت 21:26:12
خانه آرشیو پیوندها جستجو درباره ما ارتباط با ما تبلیغات RSS

صفحه نخست

هنری

گفتگو

فرهنگی

اقتصادی

حوادث

سیاسی

علمی

اجتماعی

ورزشی


آخرین اخبار
چاپ

کد خبر : 20434

تاریخ انتشار : 02/04/1394 - 18:10

آش مشهدی برای سفره افطار

جویباران ـبه گزارش خبرنگار بلاغ،

آش(شله) مشهدی به دلیل داشتن مواد مغذی به کار رفته در آن، یکی از بهترین گزینه‌ها برای سفره افطار و پذیرایی از میهمانان در ماه رمضان است. دستور پخت و روش طبخ آن در ادامه مطلب توضیح داده شده است. جام جم سرا نوشت:


مواد لازم:
گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
بلغور گندم: ۱ لیوان
برنج: یک دوم لیوان
باقلا: یک دوم لیوان
نخود:یک دوم لیوان
لوبیا قرمز:یک دوم لیوان
لوبیا سفید: یک دوم لیوان
لوبیاچیتی: یک دوم لیوان
خورشت قیمه آماده: ۲ لیوان
پیاز: ۵ عدد
روغن: ۵ قاشق غذاخوری
دارچین و نمک و فلفل: مقدار لازم

طرز پخت:
- ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید.
- گوشت را داخل قابلمه بریزید و چند لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید و کف روی آب را بگیرید.
- پیازهای پوست‌کنده را به گوشت اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید.
- اجازه دهید گوشت ۳-۴ ساعت بپزد و آب گوشت تمام شود..
- پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.
- حبوبات را داخل قابلمه‌ای بریزید، چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند.
- گوشت کوبیده، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید.
- به مواد، دارچین، روغن، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت، تمام مواد با هم بپزند.
در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کش‌دار و غلیظ شود؛ پس از اینکه آش آماده شد، آن را در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید.
یادتان باشد در قابلمه باید باز باشد و در این مدت اگر آب آش کم شد، آب جوش اضافه کنید. (صبحانه)/ع
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 
 

/3004

دیدگاه شما در مورد : آش مشهدی برای سفره افطار

آش مشهدی برای سفره افطار

 

  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
RSS
خانه | آرشیو | پیوندها | جستجو | درباره ما | ارتباط با ما | تبلیغات | RSS